14:45 20th September 2016

Vinter og nytår

Winter (prom – break – mood – weather) ❄

 

Vi havde Winter Prom sidste lørdag d. 12. december, som også betød fire måneder i US! Jeg tog afsted med min date, David, og alle mine bedste veninder. Jeg havde den bedste aften!

Vi spiste på Happy Sumo, den sushi-restaurant som vi mødte Cody Simpson ved (?), for dansen var ved Salt Palace, som er downtown lige op ad City Creek.
Apropos rå fisk, så er den lille guldfisk jeg havde købt død – men min ven siger, at han vil købe en ny til mig ???

I mandags vågnede vi op til den fineste sne! Skolen var sne-lukket, så jeg brugte dagen med mine veninder på christmas shopping og sledding. Tirsdag stod jeg på ski hele dagen med Thor og Michael – det var sååå lækkert!

Resten af ugen i skolen var meget, meget stille og rolig, og fredag, som vi fik Winter Break, fik vi forskellige julegodter i skolen og tidligt fri. Weekenden er gået med super meget ferie-tempo, gode venner og varme drikke. I dag har jeg ‘julefrokost’ med pigerne, hvor vi alle laver mad fra vores hjemland, og i morgen skal jeg på christmas shopping med Sarah, som jeg ikke har set i over en måned!

Håber I nyder den danske jul, den er noget så savnet ??

Nytår

Forsinket godt nytår fra Salt Lake City! Jeg håber, at alle kom rigtig godt ind i det nye år. Personligt startede jeg det nye år med at være syg, men jeg er på toppen igen.
Denne uge er sidste uge af første semester. Vi har fri på mandag (Martin Luther day), og på tirsdag starter 2nd semester, som også betyder nyt skema. Mine A-dage kommer til at bestå af design and visual communication (art), yoga, yearbook, og language arts. Mine B-dage kommer til at være med photography, us history, drivers ed (kørekort!), og aid i attendance office. Jeg ser rigtig meget frem til det nye semester!

Skolen er meget stille og rolig lige nu. Vi er ved at afslutte i de forskellige klasser med make up work og tests, og efter skole er der basketball kampe, wrestling matches, clubs og caféer. I tirsdags havde vi Freak East, som er den årlige basketball kamp mod East High. Highlands tilskuerside var fyldt med studerende, forældre og lærere, som var ‘freaky’ udklædt “to freak out East”. Selv cheerleadere og pep club var klædt ud, og optrådte med freaky musik. Kampen var super tæt hele aftenen, så vi endte ud i double overtime, og med en sejr til Highland 71-65!! Bedste basketball kamp, og #15 som favoritspiller ?

Jeg ser frem til en forlænget weekend med en masse ski i “the greatest snow on earth”. Jeg håber, I har det rigtig godt derhjemme.

Pernille i Utah

Pernille i Utah

USA

En oplevelse for livet

At være udvekslingsstudent er en once-in-a-lifetime oplevelse, som vil forme din fremtid. Bestil en vejledningssamtale med os eller download vores High School guide og begynd planlægningen af dit udvekslingsår.