14:58 28th October 2015

Soft Landing Camp og ankomst til Salt Lake City

New York City

I dag har vi anden dag i NYC. Vi ELSKER at være her, men glæder os også SÅ meget til at skulle videre ud til staterne.

Jeg savner alle derhjemme, men alle er så søde her, og byen er FANTASTISK. Tiden flyver af sted her i New York, så jeg har ikke haft så meget tid til at tænke over, hvad jeg faktisk er på vej mod (udover den snak vi fælles har, hvilket er så så fedt, for vi forstår alle hinanden så så godt), og jeg har heller ikke så meget tid til at skrive, men jeg ville bare lige lade jer vide, at jeg har det helt fantastisk. Jeg håber I har det godt på den anden side af Atlanten.

Last day(s) in New York City

I går var sidste dag i New York. Om under en time går turen mod lufthavnen, hvor vi er nogle stykker, som sammen flyver fra Newark Airport kl. 10:29 til Phoenix, hvor vi mellemlander, inden vi flyver videre til Salt Lake City, hvor vores værtsfamilier venter os. Ingen ord kan virkelig beskrive, hvordan jeg har det, men jeg er stadig ovenpå, og kan slet ikke vente til at møde dem.

P.S. New York har stadig været fantastisk

Salt Lake City

I går morges (min første dag) tog jeg med Shay til softball-træning for at kigge på, møde pigerne og få mit skema på skolen efter. Softball holdet er så cool, og hvis jeg vil, må jeg gerne være med på holdet – så i morges var jeg med. Det er virkelig hårdt, og virkelig fedt!

Efter træning var jeg sammen med Deja og Kanyon. Byen er 2 min væk, så det er ret fedt. Vi fik shaved ice, kaffe ved Sugar House Coffee og pizza ved Este pizzeria. Vi tog op til The H Rock – en kæmpe sten med et H for Highland, som tydeligt kan ses fra skolen, og udsigten over Salt Lake City var fantastisk. Vi tog til skolen igen for at kigge på football drengene og sidde i Sugar House Park. Deja og Kanyon er Shays veninder, og de er virkelig virkelig cool.

Efter træning i dag tog vi hjem til Mason og spiste, og nu er vi hjemme fra soccer game oppe på skolen, hvor jeg mødte lidt flere mennesker. De næste dage kommer til at flyve afsted med sleepover med softball holdet, Twilight concert, softball træning, back-to-school shopping og alt muligt andet.

Jeg har det virkelig godt – håber I har det godt i Danmark.

Pernille i Utah

Pernille i Utah

USA

En oplevelse for livet

At være udvekslingsstudent er en once-in-a-lifetime oplevelse, som vil forme din fremtid. Bestil en vejledningssamtale med os eller download vores High School guide og begynd planlægningen af dit udvekslingsår.