11:27 17th April 2020

Et fantastisk år på udveksling

Hej mit navn er Lise, jeg har været så heldig at tilbringe min 10 klasse som udvekslingsstudent i USA.

Jeg boede i staten Michigan tæt på den canadiske grænse, i en værtsfamilie der bestod af mine værtsforældre, Scott og Patti, og mine værtssøstre Kerstin og Allison.

Grundet Corona, blev jeg desværre nødt til at forlade usa i slutningen af marts måned, ligesom mange andre udvekslingsstudenter rundtomkring i verden.

Det var selvfølgelig ikke sådan jeg havde tænkt mit år skulle ende, men det er nu blevet endnu en oplevelse i forbindelse med min tid som udvekslingselev, alle oplevelser i løbet af min tid i USA er nogen jeg vil huske tilbage på, resten af mit liv med stor glæde.

Vi var heldigvis mange udvekslinger der stod i samme situation i forhold til hjemsendelsen grundet Corona, hvilket jeg personligt følte var mega dejligt, da jeg dermed følte at jeg ikke var alene om denne situation. 

Når det så er sagt mener jeg, at det er vigtigt at huske på at det at forlade USA tidligere, ikke er en situation der tager alle de fantastiske minder og oplevelser vi har haft i løbet af året, fra alle os udvekslingselever der var nødt til at forlade vores destinationer tidligere end forventet.

Hver en lille oplevelse i løbet af året har været med til at danne og gøre lige præcis dette år så specielt og fantastisk som det har været.

Jeg var så heldig at være en del af svømme holdet på skolen, kæmpe oplevelse!

Et billede fra homecoming, også en kæmpe oplevelse!

Et af de spørgsmål jeg har fået flest gange siden jeg kom hjem er, “hvad var det bedste ved at være på udveksling”. Til det sprøgsmål kan jeg kun svare “ALT”, jeg kan simpelthen ikke vælge én ting eller oplevelse der har været bedre end alle andre, selvfølgelig er der nogen oplevelser der står mere klart for mig end andre, f.eks. var jeg så heldig at tilbringe min jul i Las Vegas og Arizona, hvilket var en kæmpe oplevelse for mig. Jeg har også været så heldig at opleve og mærke følelsen af hele “High School” drømmen. Også Soft Landing Campen var en kæmpe oplevelse jeg for altid vil tænke tilbage på med kæmpe glæde.

Et billede fra Soft Landing Campen.

Et familie billede taget oppe i bjergene i Arizona. 

Det at være på udveksling har for mig været det vildeste jeg nogensinde har oplevet, det at danne relationer på tværs af lande og kulturer er en helt speciel oplevelse.

Et udvekslingsår er noget der kan gavne dig resten af livet, ikke kun i forhold til sproglige færdigheder, men også i forhold til de fantastiske relationer du danner igennem året. – Det er relationer der holder hele livet.

Relationer for livet!

Et billede fra en af skole fodboldkampene jeg var til, temaet var “pyjamas”. I usa er der kæmpe opbakning til alle former for skole aktiviteter. 

Jeg kan personligt selv sige, at jeg nu har to familier jeg elsker og holder af, en i Danmark og en i USA.

Dette er et år jeg ikke ville være foruden.

Kæmpe held og Lykke til alle udvekslingselever de kommende år! Det bliver den vildeste, hårdeste og mest fantastiske oplevelse du nogensinde vil være en del af.

 

Vil du også gå på high school i USA? Så send os din forespørgsel i dag og vi sørger for at sende dig afsted!

Lise i Michigan

Lise i Michigan

USA

En oplevelse for livet

At være udvekslingsstudent er en once-in-a-lifetime oplevelse, som vil forme din fremtid. Bestil en vejledningssamtale med os eller download vores High School guide og begynd planlægningen af dit udvekslingsår.