Studer på en af de bedste high schools i USA!

For motiveret og akademisk stærke udvekslingsstuderende

Leder du efter en udvekslingsoplevelse, hvor akademiske udfordringer er en topprioritet? Med Explorius kan du ansøge om en placering på en af de top-10 bedste offentlige high schools i USA. Dette er for fagligt stærke og motiverede studerende, der ønsker at gå på en toppræsterende high school i USA.

Rangeringen blandt top-10 er baseret på teststatistikker, nationale og statslige rangeringer og, hvis det er relevant, charter-, magnet- eller STEM-rangeringer. Alle amerikanske offentlige skoler evalueres, og dataene offentliggøres hvert år på usnews.com.

At vælge en top 10 % rangeret skole kan give dig et forspring i din fremtidige karriere. Hvis du ønsker at fortsætte dine studier på et amerikansk college eller universitet, er topkarakterer fra en konkurrencedygtig high school vejen at gå!

Perfekt for udvekslingsstuderende som

  • Leder efter et udvekslingsår med akademiske udfordringer
  • Der gerne vil have et forspring i deres fremtidige karriere
  • Gerne vil opleve undervisning i topklasse

Oplev en af de bedste skoler i USA

Som alle vores udvekslingsprogrammer vil Classic + Top 10 %-skoler give dig en unik udvekslingsoplevelse. Du kommer til at bo hos en værtsfamilie og fordybe dig i den amerikanske kultur og hverdag. Du rejser fra Danmark med andre udvekslingsstuderende, der skal til USA, og du vil tilbringe tid med dem på Soft Landing Camp i New York. Den eneste forskel er, at din high school er rangeret som en af ​​top 10 % offentlige high schools i USA. Det betyder, at skolen kan fremvise imponerende statistikker og et mere konkurrencedygtigt akademisk miljø.

Fortællinger fra vores udvekslingsstuderende

Zille, i USA

“Jeg valgte at tage på udveksling fordi jeg havde brug for at kaste mig ud i noget nyt, og fordi at jeg gerne ville være en del af en ægte amerikansk familie og High School”

Maja, i USA

“Jeg har altid elsket at rejse og opleve nye ting. Jeg ville gerne opleve en ny kultur, møde nye mennesker og prøve at leve på en ny måde.”

Få en oplevelse for livet

At tage på udveksling er en once-in-a-lifetime oplevelse, som du vil huske resten af dit liv. Bestil en samtale med os eller download vores High School guide.

Hvad vil du gerne opleve som udvekslingsstudent?

Vil du gerne være med til at skabe rammerne for dit udvekslingseventyr? Har du et bestemt ønske til dit udvekslingsår – vil du eksempelvis gerne opleve et bestemt fag eller sportsgren; så er vores Select Program det perfekte valg for dig. Med vores Select Program kan du selv bestemme din kommende High School eller Boarding School i USA, der lever op til dine ønsker (uanset om du drømmer om et bestemt fag, sportsgren, område eller kunstprogram). Book en vejledningssamtale med os, så vi kan hjælpe dig med at finde dit perfekte High School match!

Begynd din planlægning