Bliv udvekslingsstudent i Arizona

Solskin året rundt under dit Classic High School-program

På vores Classic High School-program kan du ønske, at bo og studere i et bestemt område. Arizona er et af vores mest populære områdevalg hvert år! Staten i det sydvestlige USA har det hele – fantastiske byer med “the true American lifestyle”. Du kan opleve varmt vejr året rundt, fantastisk natur og, ikke at forglemme, Grand Canyon! For udvekslingsstudenter i Arizona er der altid sjove fritids- og weekendaktiviteter.

Et områdeønske i Arizona på vores Classic High School-program er først-til-mølle. Det er et populært ønske blandt vores udvekslingsstudenter, og de ledige pladser bliver derfor hurtigt optaget. Som udvekslingsstudent i Arizona vil du bo hos en spændt og imødekommende værtsfamilie. Et områdeønske er et tilvalg, som du kan vælge at købe på vores Classic program. Du betaler kun for dit områdeønske, hvis din placering i Arizona bliver realiseret. Kontakt os i dag for at booke en vejledningssamtale med vores High School eksperter og sikre din udvekslingsplads til Arizona.

Perfekt for udvekslingsstudenter som

  • Ønsker at fordybe sig i amerikansk kultur og opleve, hvordan hverdagen er hos en amerikansk værtsfamilie
  • Er interesseret i at skabe nye venskaber for livet
  • Der gerne vil studere på High School i Arizona
  • Ikke er interesseret i én bestemt High School

Din nye hverdag hos en værtsfamilie i Arizona

Vi gør en stor indsats for at finde de bedste værtsfamilier for vores udvekslingsstudenter. Værtsfamilierne er derfor nøje udvalgte og fælles for dem alle er, at de gerne vil åbne deres hjem og deler deres hverdag med dig! Du studerer på den lokale High School, der er placeret nær værtsfamiliens hjem. Udover støtten fra din værtsfamilie har du også en lokal kontaktperson, der står klar til at hjælpe dig gennem hele dit udvekslingsår.

Fortællinger fra vores udvekslingsstudenter

Maja, i USA

“Fokuser på hvad du har i det land du er og lev i nuet. Det er det bedste du kan gøre. Udover det, er det selvfølgelig vigtigt at være åben.”

Gry, i USA

“Man kan virkelig mærke den ægte high school spirit her. Der sker en masse på skolen og man snakker med alle. Det er virkelig en fed oplevelse!.”

Få en oplevelse for livet

At tage på udveksling er en once-in-a-lifetime oplevelse, som du vil huske resten af dit liv.
Bestil en samtale med os eller download vores High School guide.

Dit udvekslingsår på High School i Arizona

Vil du gerne være med til at skabe rammerne for dit udvekslingseventyr? Har du et bestemt ønske til dit udvekslingsår – vil du eksempelvis gerne opleve et bestemt fag eller sportsgren; så er vores Select Program det perfekte valg for dig. Med vores Select Program kan du selv bestemme din kommende High School eller Boarding School i Arizona, der lever op til dine ønsker (uanset om du drømmer om et bestemt fag, sportsgren, område eller kunstprogram). Book en vejledningssamtale med os, så vi kan hjælpe dig med at finde dit perfekte High School match!

Begynd din planlægning