Bliv udvekslingsstudent i Massachusetts

Studer på High School og oplev den rige kulturhistorie

Massachusetts er det perfekte sted for udvekslingsstudenter, der gerne vil udvikle deres faglige kompetencer. Fordyb dig i den amerikanske kultur under dit udvekslingsår i et område, der har en rig kulturhistorie om USA’s oprindelse. Boston udgjorde eksempelvis en vigtig rolle i den amerikanske revolution, hvilket har resulteret i en stat fuld af museer, hvor du kan gå på opdagelse med dine nye amerikanske venner og medstuderende.

Staten Massachusetts har også en fantastisk beliggenhed med et varieret landskab, som du kan udforske med dine medstuderende og værtsfamilie. Massachusetts grænser op til andre fascinerende stater som New Hampshire, Vermont, Connecticut, New York og Rhode Island. Et High School udvekslingsår i Massachusetts er en helt unik oplevelse. Vælg én stat og få adgang til fem mere lige i nærheden. Forestil dig at tage på en dagstur til New York med dine venner!

Tag på udveksling til Massachusetts, udforsk USA og Learn for Life!

Få en oplevelse for livet

At tage på udveksling er en once-in-a-lifetime oplevelse, som du vil huske resten af dit liv. Bestil en vejledningssamtale med os eller download vores High School guide.

Dit udvekslingsår på High School i Massachusetts

At vælge at studere i udlandet med Explorius betyder, at vi guider dig til at finde det perfekte program. Uanset hvilket program du vælger, vil du “Learn for Life” med støtte fra vores globale team.

Hos os kan du finde det helt rigtige program for lige netop dig. Lad os præsentere de forskellige muligheder for dig, så du kan opleve lige dét, du drømmer om. Hvert af vores programmer er designet til, at du kan udforske verden med os som sikkerhedsnet.

  • Inden for vores USA Classic-program kan du ønske (mod et tillæg), at blive placeret i en bestemt region eller stat, for eksempelvis at kunne sikre dig en plads på en High School i Massachusetts. Du betaler kun for dit områdeønske, hvis det bliver opfyldt. Bemærk venligst, at ledige pladser til områdeønsker er begrænset og vil blive tildelt efter først-til-mølle-princippet.
  • Med vores Select-program kan du vælge præcis den skole (eller distrikt) som du ønsker at opleve. Vi har et fantastisk udvalg af High Schools i Massachusetts, så du kan få præcis den placering, sport og fag, du drømmer om at opleve! Vores High School eksperter vil guide dig til at finde det perfekte match. Med et Select udvekslingsprogram er du med til at bestemme, hvad du gerne vil opleve – og du kan skræddersy dit udvekslingsår efter dine interesser og drømme! Et Select program giver dig en unik kontrol over dit udvekslingsophold og du kan vælge den skole, som lever op til dine ønsker.

Alle de fantastiske oplevelser i Massachusetts venter på dig.

Vælg din High School i Massachusetts med vores Select program

Massachusetts er kendt for sine prestigefyldte akademiske institutioner, og byen Boston er stærkt forbundet med uddannelse og siges at have en meget europæisk atmosfære. Nogle af vores High Schools ligger også tæt på stranden!

Med vores Select High School-program kan du vælge præcis, hvilken skole du vil studere på i Massachusetts. Udvid din akademiske horisont og lær for livet. Du kan skræddersy dit udvekslingsår præcis, som du ønsker det.

One Team Across the Globe

Hos Explorius er vi stolte af at være en del af Educatius Group AB, som er den ledende organisation inden for international uddannelse. Sammen sikrer vores One Team across the Globe, at vores udvekslingsstudenter får den bedste, mest givende udvekslingsoplevelse, som muligt. Vores team er til rådighed, når du har brug for os, både lokalt og globalt.

Begynd at planlægge dit udvekslingsophold

Send os dine oplysninger og en af ​​vores High School eksperter vil kontakte dig for en personlig og gratis vejledningssamtale. Tag det næste skridt og begynd planlægningen af dit udvekslingsår.

"*" indicates required fields

Fødselsdag
Hidden
Hidden
Er du interesseret i at tage et amerikansk High School diploma*
Hidden
Hidden
Er du studerende eller værge?*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Begynd din planlægning