Sprogkursus i Spansk

For at gøre dig så forberedt som muligt, på dit udvekslingsår i Spanien, tilbyder vores spanske partnere et online sprogkursus. Det online sprogkursus bliver arrangeret sidst på sommeren, lige inden dit high school-ophold starter.

Dit spansk kursus

Det online kursus forløber sig over 3 uger og starter d. 5. august og frem til d. 23. august 2024.

Det online kursus spiller en afgørende rolle i at forbedre elevernes spanske ordforråd, give dem kulturel viden og lade dem møde andre nordiske og internationale elever, der skal på udveksling til Spanien. Eleverne bliver opdelt i grupper baseret på deres niveau og arbejder sammen med en spansk underviser, hvor de lærer en masse om sproget og kulturen. Dette tilfører ikke kun ny viden og forbereder dem på det, der venter, men skaber også en social forbindelse med de andre udvekslingselever.

Vi anbefaler altid et sprogkursus for at lette starten på ens oplevelse. Det giver en smule mere selvtillid i at begå sig på sproget og hjælper med at etablere relationer med den nye familie, nye bekendtskaber og nye venner.

Varighed

Tre hele skoleuger (Aug-Sept)

Bliv kontaktet at vores High School eksperter

*” indikerer påkrævede felte

Hidden
Er du studerende eller værge?*
Hidden
Hidden
Hidden

HISTORIER FRA UDVEKSLINGSSTUDERENDE

Cecilia, i Spanien

“Jeg valgte at tage til Spanien som udvekslingsstudent, fordi jeg gerne ville lære spansk, lære mere om den spanske kultur og hvordan det er at bo her i Spanien.”

Julie, i Spanien

“En ting jeg har lært er: Vi kommer ikke altid til at forstå hinanden (specielt ikke i starten) men så længe alle er positive og åbne gør det ikke så meget.”

En oplevelse for livet

At være udvekslingstudent er en once-in-a-lifetime oplevelse, som vil forme din fremtid. Hent vores High School guide eller bestil en vejledningssamtale med os og begynd planlægningen af dit udvekslingsår i Spanien.

Book en vejledningssamtale

Vi hjælper dig med at finde det program, som passer bedst til dine personlige og akademiske mål. Bliv kontaktet af os for at høre mere om vores program.

Begynd din planlægning