Select High School

Vælg den perfekte skole i Spanien

Når du tilmelder dig vores Select High School, kan du selv vælge, hvilken skole i Spanien du vil studere på.

Dette er perfekt til dig, der allerede har et klart billed af, hvordan du ønsker, at din udveksling i Spanien skal se ud. Måske vil du læse bestemte fag, gå på en engelsk skole eller dyrke din yndlingssport.

High schools i Spanien

Nedenfor finder du vores udvalg af skoler indenfor vores Select High School-program.  

banner-img

Colegio Internacional Alminar, Sevilla

Studer på Colegio International Alminar, som ligger 10 minutter fra herlige Sevilla. Skolen har et stærkt akademisk program og tilbyder gode sportsfaciliteter med et stort udvalg af forskellige aktiviteter, som du kan dyrke i din fritid. Du kan afprøve judo, svømning, gymnastik og mange andre sportsgrene!     

banner-img

Caxton College, Valencia

Studer på privatskolen Caxton College og få det smukke middelhav som udsigt imens! Skolen ligger kun et stenkast fra den populære by Valencia. Skolen har 1500 studenter, hvor ca. 20% af dem er internationale studenter.  

Undervisningen foregår på engelsk, så dette alternativ er perfekt for dig som vil forbedre dine kundskaber i både engelsk og spansk, under dit år på udveksling.   

Få sikret din skoleplads I Spanien

Mød os til en gratis og uforpligtende vejledningssamtale, hvor vi kan tale mere om de forskellige skoler i Spanien. Sammen vil vi skræddersy det perfekte udvekslingsår til dig, for at sikre at dit spanske high school-eventyr bliver præcist som du ønsker. 

Begynd din planlægning