Select High School

Vælg den perfekte High School i Irland

Når du tilmelder dig vores Select High School eller Boarding School-program, kan du selv vælge, hvilken skole i Irland du ønsker at studere på.

Det er perfekt for dig, der allerede har en klar idé om, hvordan du ønsker, at din udveksling i landet skal være. Måske ønsker du at læse bestemte fag, at dyrke din yndlingssport på eliteniveau eller at studere i en bestemt by.

Vi tilbyder et bredt udvalg af High Schools i hele Irland. Nedenfor kan du se vores mest populære High Schools og Boarding Schools.

High Schools i Irland

Nedenfor finder du vores udvalg af de mest populære High Schools under vores Select High School-program.  

banner-img

Marian College, Dublin

Marian College i Irland tilbyder mange sportsaktiviteter for udvekslingsstuderende, og skolen har vundet mange nationale title i rugby, basketball, fodbold og gælisk fodbold. Gælisk fodbold “Gaelic football” er en form for fodbold, spillet hovedsagelig i Irland.

Skolen ligger i den sydlige del af Dublin, hvilket giver udvekslingsstuderende mulighed for at studere meget tæt på hjertet af denne spændende by.

banner-img

Sutton Park School, Dublin

Som udvekslingsstudent på Sutton Park School i Irland vil du opleve et fantastisk fællesskab. Skolen har et fremragende musikprogram og er også kendt for deres imponerende sportsfaciliteter. Kom til Sutton Park School og skab minder for livet samtidig med at du modtager undervisning fra en af de bedste skoler i Irland.

Boarding Schools i Irland

Nedenfor finder du vores udvalg af de mest populære High Schools under vores Boarding School-program.  

banner-img

Example of school

Describe school

banner-img

Example of school

Describe school

En oplevelse for livet

At være udvekslingsstudent er en once-in-a-lifetime oplevelse, som vil forme din fremtid. Download vores High School guide, eller bestil en vejledningssamtale med vores High School eksperter, og lad os sammen skabe rammerne for dit udvekslingsår i Irland. 

Begynd din planlægning