Classic High School i Irland

Tag dit udvekslingsår i Irland

Nyd livet som udvekslingsstuderende i det charmerende Irland! Irland er kendt for sin historie inden for uddannelse og er kendt som ’The Land of Saints and Scholars’. Irland er kendt for sin varme og imødekommende kultur og er et populært rejsemål for udvekslingsstuderende fra hele verden. Gæstfriheden gør det nemt at finde sig til rette og få nye venner.

Din værtsfamilie i Irland vil tale engelsk, men en stor del af befolkningen taler også gælisk! Du bliver flydende på engelsk, men du kan også lære et par sætninger af det gamle irske sprog!

I løbet af din tid i Irland får du mulighed for at lære en masse om irsk historie og traditioner, og så er Irland det perfekte sted for eventyrlystne studerende, der gerne vil prøve en ny sport. Har du nogensinde hørt om hurling? Det er den fedeste version af hockey! Du kan også prøve at ride eller vandre i den spektakulære natur.

Som udvekslingsstuderende i Irland vil du gå på en lokal High School med irske studerende. Du vil have nogle obligatoriske fag, men du vil også kunne vælge mellem nogle nye fag, som varierer fra High School til High School. Mange skoler har også obligatorisk skoleuniform, hvilket vores studerende sætter pris på, da det giver en autentisk irsk High School-oplevelse!

Perfekt for studerende som

  • Er åbne for at blive placeret overalt i Irland
  • Er nysgerrige på den irske tradition og historie
  • Vil udvikle sit engelsk

En oplevelse for livet

At være udvekslingsstudent er en once-in-a-lifetime oplevelse, som vil forme din fremtid. Download vores High School guide, eller bestil en vejledningssamtale med vores High School eksperter, så vi sammen kan gøre din udvekslingsdrøm til en virkelighed.

Flere valgmuligheder i Irland

Selvom Irish Classic-programmet er et traditionelt udvekslingsprogram, har vi nogle muligheder, hvor du kan sikre, at du får dit drømmeår.

  • Med vores Town Guarentee kommer du til at bo i en by med mellem 3.000 og 80.000 indbyggere.
  • Vi kan tilbyde dig Subject Guarantee, hvor du er garanteret et af følgende fag: Matematik, naturvidenskab, fransk, spansk, tysk og historie.
  • Hvis du vil sikre dig at dyrke din yndlingssport, kan du købe vores Sports Guarantee*, hvor du kan vælge en af disse sportsgrene: fodbold, rugby, hurling (irsk hockey), og komme på en High School, der tilbyder din sport!
  • Hvis du er interesseret i kunst, kan vi også give dig en Arts Guarantee**, hvor du kan vælge enten irsk dans eller komme i en musikgruppe.

* Bemærk, at sports-/kunstgarantien betyder, at du kommer til at bo i et område, hvor den studerende har adgang til den valgte sport eller kunstart, som vil blive anbefalet af vores lokale personale. Den dækker ikke udgifterne til medlemskab i disse klubber.

** Fagene er baseret på skolens endelige beslutning og refunderes i tilfælde af utilgængelighed

Get Ready Online Course

Vi ønsker, at du skal føle dig tryg i din nye hverdag! Med vores Get Ready Online Course lærer du i et sjovt og interaktivt onlinemiljø. Grammatik er naturligvis en del af programmet, men fokus vil være på at lytte, tale og samarbejde med andre udvekslingsstuderende og læreren. Derudover vil vi sætte dig i en klasse med studerende, der også skal til Irland, så du kan få nye venner, inden du ankommer!

Begynd at planlægge dit udvekslingsophold

Send os dine oplysninger og en af ​​vores High School eksperter vil kontakte dig for en personlig og gratis vejledningssamtale. Tag det næste skridt og begynd planlægningen af dit udvekslingsår.

*” indikerer påkrævede felte

Fødselsdag
Hidden
Hidden
Er du interesseret i at tage et amerikansk High School diploma*
Hidden
Hidden
Er du studerende eller værge?*
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Begynd din planlægning