Fransk sprogkursus

Den bedste forberedelse til dit udvekslingsår

For at forberede dig bedst muligt på et udvekslingsår i Frankrig, tilbyder vi et to-ugers fransk sprogkursus i den smukke by Angoulême, som ligger i Nouvelle-Aquitaine regionen. Sprogkurset ligger lige efter Soft Landing Camp i Paris og før dit semester på din nye skole starter.

Vi anbefaler alle, som har brug for at få trænet sit franske, at melde sig til sprogkurset og få den bedst mulige start på udvekslingseventyret.

Om sprogkurset

Kurset foregår på en sprogskole i den centrale del af Angoulême. Du vil gå i skole fem timer om dagen mandag-tirsdag, torsdag-fredag med indlagte pauser i løbet af dagen. Om onsdagen er der fælles udflugter fra skolen.

Til sprogundervisningen bliver der gennemgået alt fra grammatik og ordforråd til nyttige udtryk og quizzer med dine klassekammerater. Hver undervisningstime vil tage dig et skridt tættere på dit mål: at føle dig mere selvsikker i at kommunikere på fransk.

Efter undervisningen vil du bedre kunne snakke med din værtsfamilie og dine venner på fransk.

Varighed

To hele skoleuger

Bliv kontaktet at vores High School eksperter

*” indikerer påkrævede felte

Hidden
Er du studerende eller værge?*
Hidden
Hidden
Hidden

Logi og kost

Mens du går på sprogkurset, vil du bo hos en lokal værtsfamilie i Angoulême. Ofte bor man sammen med en anden udvekslingselev, som også skal på udvekslingsophold i Frankrig. Du får morgenmad og aftensmad hos din værtsfamilie under hele sprogkurset. På vores udflugter om onsdagen, er der frokost inkluderet.

Inkluderet

  • 5 timers franskundervisning om dagen
  • Skoleindmelding og gebyrer
  • Alle skolematerialer
  • Diplom for at have gennemført kurset
  • Transport til og fra skolen
  • Introduktion og orienteringsmøde af vores kolleger
  • Hjælp og vejledning fra vores kolleger
  • Logi, morgenmad og aftensmad hos værtsfamilie
  • Gåtur i Angoulême. Her skal vi se byens katedral, Angoulêmes malede mure, besøge tegneseriemuseet, Angoulêmes bymuseum og meget mere.
  • Udflugt til Cognac. Vi udforsker byen til fods og besøger forskellige museer.

Historier fra udvekslingsstuderende

FRANCESCA, i Frankrig

“I løbet af dette år har jeg lært meget om mig selv, og jeg har indset, at udveksling er dét, man selv gør det til! Du er ansvarlig for, hvordan dit år udvikler sig, så tøv ikke med at tage initiativet.”

ANNA, i Frankrig

”- Ved at tage et udvekslingsår kaster man sig automatisk ud i en fremmed kultur. Så får du nye erfaringer og viden om andre dele af verden.”

En oplevelse for livet

At være udvekslingstudent er en once-in-a-lifetime oplevelse, som vil forme din fremtid. Hent vores High School guide eller bestil en vejledningssamtale med os og begynd planlægningen af dit udvekslingsår i Frankrig.

Solskin, strand og fransk

Vil du gerne blive flydende i fransk og samtidig få sol og strandgaranti? Vi tilbyder en unik mulighed, hvor du kan blive udvekslingsstudent på den franske ø La Réunion, som ligger i det indiske ocean.

Begynd din planlægning