Brookes Shawnigan Lake

Brookes Shawnigan Lake High School er en Boarding School i Canada, der er placeret ved Shawnigan Lake, British Columbia. Som udvekslingsstudent på Brookes High School vil du opleve en fantastisk energi på campus. Du vil blive taget godt i mod af skolens lokale og international elever, som trives på skolen grundet et produktivt, positivt og udfordrende læringsmiljø. Skolen er optaget af at skabe et fremragende uddannelsesprogram for alle elever både fagligt såvel som socialt.
Brookes Shawnigan Lake er en IB World School. Eleverne støttes i et omsorgsfuldt miljø og får mulighed for at lære mere om sig selv og fordybe sig i fag, som de har en særlig interesse i. Skolens mål er udvikle en hver elevs unikke talent samt styrke deres evner inden for kommunikation og samarbejde.

Brookes Shawnigan Lake High School tilbyder spændende muligheder for elever, der gerne vil udvikle deres kreativitet. Som udvekslingsstudent kan du derfor optræde i et skuespil, spille et instrument, designe en robot eller male. Shawnigans kunst- og aktivitetsprogram tilbyder omkring 30 forskellige muligheder for, at eleverne kan udforske deres kunstneriske potentiale. Skolen har også fantastiske muligheder for elever, der er interesseret i sport. Som udvekslingsstudent kan du både opleve individuel sport eller holdsport som rugby, hockey, fodbold, basketball, dans, badminton og volleyball.

information

  • Alder:
  • 0 - 0 år
  • Kunst-programmer
  • Art, Teater, Visuel Kunst
  • Fag
  • Anvendt Videnskab, Litteratur, Biologi, Matematik, Sociale Studier, Science, Idræt, Geografi, Kemi, Fysik, Historie
  • Sport
  • Cross Country Running, Basketball, Sejlsport, Golf, Fægtning, Dans - Hip Hop, Kajak, Ishockey, Indendørs Fodbold, Fodbold, Vægtløftning, Volleyball, Track and Field, Rugby
  • Sprog
  • Fransk, Japansk

En oplevelse for livet

At være udvekslingstudent er en once-in-a-lifetime oplevelse, som vil forme din fremtid. Bestil en personlig vejledningssamtale med os eller bestil vores High School guide og begynd planlægningen af dit udvekslingsår i udlandet.

Vores udvekslingsstuderende fortæller

Caroline, udveksling i Italien

"For mig har udveksling gjort mig mere selvstændig og mere åben. Hvilket begge to er kæmpe fordele! Den italienske kultur og sprog, har også hjulpet mig med at se ting fra mange nye vinkler."

Zille, udveksling i USA

“Jeg ville ønske for ALLE at de fik lov til at opleve school spirit, cheerholdet der underholder hele vejen igennem, super fans der står for at få folk i stemning, skolens band der står for at spille musik hver gang der bliver scoret…og jeg kunne blive ved. Det er det fedeste!”

One Team Across the Globe

Hos Explorius er vi stolte af at være en del af Educatius Group AB, som er en stor organisation inden for international uddannelse. Educatius Group arrangerer High School udvekslingsophold over hele verden. Sammen med vores One Team Across the Globe sikrer vi global koordinering på alle vores udvekslingsprogrammer, hvilket giver os en unikt kontrol og fleksibilitet.

Begynd din planlægning