Bodwell High School

Bodwell High School er en Boarding School i Canada. Bodwell High School har en campus der ligger i den nordlige del af Vancouver, og har en fantastisk smuk udsigt over Burrard Inlet samt Vancouvers imponerende skyline. Bodwell High School er en anerkendt Boarding School i Canada, som tilbyder et mangfoldigt miljø for studerende for hele verden. Denne High School er perfekt for lokale og internationale elever, der gerne vil lære, studere og skabe uforglemmelige minder samt livslange venskaber.

Som udvekslingsstudent i Vancouver kan eleverne opleve museer og kunstgalleri i verdensklasse. Elever der er interesseret i skisport kan også udforske skiløjperne, der blandt andet blev brugt under de olympiske vinterlege i 2010. Udvekslingsstudenter på Bodwell High School kan også udforske de forskellige sportsaktiviteter, som skolen tilbyder. De kan blandt andet dyrke basketball, volleyball, fodbold, svømning, badminton, cross-country, atletik og skisport samt snowboarding. Som udvekslingsstudent har du også mulighed for at udforske din kreative side gennem kunst, musik og drama. Studerende har mulighed for at udvikle deres færdigheder inden for områder som tegning, maleri, skulptur, teater og digitale medier.

information

  • Alder:
  • 0 - 0 år
  • Kunst-programmer
  • Medie Kunst, Teater, Art
  • Fag
  • Science, Sociale Studier, Kommunikation, Regnskab, Økonomi, Entreprenørskab, Mad Studier, Geografi, Historie, Informationsteknologi, Law, Psykologi, Robotics
  • Sport
  • Badminton, Basketball, Cheerleading, Fitness, Amerikansk Fodbold, Field Hockey, Rugby, Ski, Fodbold, Softball, Svømning, Bordtennis, Tennis, Track and Field, Ultimate Frisbee, Volleyball, Yoga
  • Sprog
  • Fransk, Japansk, Kinesisk

En oplevelse for livet

At være udvekslingstudent er en once-in-a-lifetime oplevelse, som vil forme din fremtid. Bestil en personlig vejledningssamtale med os eller bestil vores High School guide og begynd planlægningen af dit udvekslingsår i udlandet.

Vores udvekslingsstuderende fortæller

Caroline, udveksling i Italien

"For mig har udveksling gjort mig mere selvstændig og mere åben. Hvilket begge to er kæmpe fordele! Den italienske kultur og sprog, har også hjulpet mig med at se ting fra mange nye vinkler."

Zille, udveksling i USA

“Jeg ville ønske for ALLE at de fik lov til at opleve school spirit, cheerholdet der underholder hele vejen igennem, super fans der står for at få folk i stemning, skolens band der står for at spille musik hver gang der bliver scoret…og jeg kunne blive ved. Det er det fedeste!”

One Team Across the Globe

Hos Explorius er vi stolte af at være en del af Educatius Group AB, som er en stor organisation inden for international uddannelse. Educatius Group arrangerer High School udvekslingsophold over hele verden. Sammen med vores One Team Across the Globe sikrer vi global koordinering på alle vores udvekslingsprogrammer, hvilket giver os en unikt kontrol og fleksibilitet.

Begynd din planlægning