Vores afrejsegaranti - dit udvekslingsår er sikret hos os

Vi lever i en omskiftelig verden, hvor der sker uforudsete ting hele tiden, men trods udfordringer bliver alle vores elever altid tilbudt at komme afsted på udveksling. Med vores One Team Across the Globe er dit udvekslingsår nemlig sikret med vores afrejsegaranti. Det betyder, at hvis en elevs oprindelig high school ophold ikke er muligt grundet uforudsete udfordringer, så vil vi altid tilbyde eleven en alternativ mulighed uden ekstra omkostninger, som enten en anden destination eller boarding school.

En unik beskyttelse som kun vi tilbyder og garanterer!

Vi er den eneste udvekslingsorganisation i verden, som tilbyder denne unikke afrejsegaranti – og vi har bevist at vi kan levere! I hele 2020 og frem til første halvdel af 2022, hvor COVID-19 pandemien gjorde det ekstremt vanskeligt at rejse og studere i udlandet, blev 100% af vores elever, der havde sikret deres udvekslingsprogram hos os, placeret hos enten en værtsfamilie eller på en boarding school.

Med vores one team across the globe, skaber vi mere tryghed for dig

Hvordan kan vi garantere vores afrejsegaranti i en omskiftelig verden? At være en del af en stor organisation med global rækkevidde og mange års erfaring gør, at vi har fået opbygge en stor portefølje af high school udvekslingsprogrammer. Med vores One Team Across the Globe samarbejder vi med vores kolleger fra hele verden om, at støtte alle vores elever – lige fra de første skridt i Danmark, til de er placeret og undervejs i deres ophold i værtslandet. Vores globale team vil derfor tage hånd om dig igennem hele processen og dit udvekslingsophold er sikret med vores afrejsegaranti.

Læs mere

Sikre din plads tidligt til den bedste pris

Vi gør vores bedste for at tilbyde den bedste pris og den bedste kvalitet på vores udvekslingsprogrammer. Men vores priser kan ændre sig fra år til år. Derfor opfordrer vi dig til at sikre din udvekslingsplads tidligt for at få den bedste pris for dit udvekslingsprogram. Kontakt vores high school eksperter allerede i dag for at høre mere og få den bedste pris på dit udvekslingsår.

Hør fra to af vores tidligere udvekslingselever fra 2021/2022

Majlinn

Det øjeblik jeg er mest stolt over er graduation. Det var en fantastisk måde at afslutte hele denne oplevelse, og jeg er stolt over alle de ting jeg har opnået og selv klaret under mit udvekslingsophold.
– Majlinn, Michigan, USA

Agnes

Jeg vil aldrig glemme de mennesker, som jeg har mødt under mit udvekslingsår. De er fantastiske og vil altid have en plads i mit hjerte.
– Agnes, Montana, USA

Bliv kontaktet at vores High School eksperter

*” indikerer påkrævede felte

Hidden
Er du studerende eller værge?*
Hidden
Hidden
Begynd din planlægning