Er du klar til at tage dit potentiale til det næste niveau? Så hop med på vores webinar om high school udveksling i Australien!

Begynd en uforglemmelig rejse som udvekslingsstuderende i Australien, hvor du kan dykke ned i high school-livet ‘down under’.

Vi har inviteret vores australske high school eksperter, James Crimp og Emma Egan, til at guide dig igennem alt, hvad du har brug for at vide om den australske high school-oplevelse.

Ment vent det bliver endnu bedre, du vil også få chancen for at møde en tidligere elev, der har været afsted på udveksling til Australien!

Klar til at lytte med og stille spørgsmål til vores eksperter? Vi lover, at du vil få et dybere indblik i Australiens kultur, vores værtsfamilier, high schools, fritidsaktiviteter og meget mere.

Webinaret er gratis og uforpligtende. Bemærk at webinaret vil være på engelsk, da vi har vores australske kollegaer med!

Sæt kryds i kalenderen onsdag den 24. maj 2023 kl. 12:00 CET, hvis du ikke vil gå glib af denne fantaktiske mulighed for at høre mere om udveksling til Australien.

Har du ikke mulighed for at deltage, så send os en mail på info@educatius.dk så kan vi sende dig optagelsen efter mødet!

Tilmeld dig her!