Webinar

Webinar om High School i USA: Få insider tips til at få den bedste oplevelse!

11:00 21 juni, 2023

Dato: Onsdag d. 21. Juni, 2023
Tid: 17:00 – 18:00

Er du nysgerrig på at vide mere om livet som udvekslingselev i USA? Så har vi et gratis online webinar onsdag d. 21. juni, kl. 17:00, hvor du kan høre mere om high school udveksling!

Vi har samlet vores danske high school ekspert og tidligere USA-udvekslingselever til at fortælle dig mere om vores ansøgningsproces, high school-livet, vores værtsfamilier, din hverdag og efterskoler i USA! Dit år vil helt sikkert byde på nye venskaber, nye spændende fag og måske du vil prøve en ny sportsgren?

Tilmeld dig her

Til webinaret vil vi også fortælle dig mere om fordelene ved at sikre din udvekslingsplads tidligt til sommeren 2024/25. Under webinaret kan du også stille spørgsmål i chatten, og blive klogere på, hvad vores High School til USA inkluderer!

Klar, parat, udveksling! Vi håber du er klar til at lytte med, sammen med dine venner eller forældre, til en time fyldt med udvekslings spirit! Få insider-tips fra vores eksperter, hør om de oplevelser vores tidligere elever har haft, og få en forsmag på livet som high school-studerende!

Oplev verden på en helt ny måde! Tilmeld dig vores kommende webinar om high school og lær alt om, hvordan du kan få en unik og berigende oplevelse, der vil forandre dit liv. Få ekspertråd og hør fra tidligere udvekslingsstuderende, der deler deres personlige oplevelser. Tilmeld dig nu og åbn døren til en verden af muligheder!

Bestil vores high school guide Book vejledningssamtale