12:19 03rd February 2022

Zilles udvekslingseventyr i USA

Hvorfor udveksling?

Hey! Jeg hedder Zille, og er lige nu på udveksling i Hudsonville, Michigan i 2021/2022 og har snart været her i 5 måneder.Min amerikanske familie består af mine fire brødre og en søster, alle sammen yngre, og så mine amerikanske forældre Alisha og Mike. Jeg valgte at tage på udveksling fordi jeg havde brug for at kaste mig ud i noget nyt, og fordi at jeg gerne ville være en del af en ægte amerikansk familie og High School.

Hvad har overrasket mig mest?

 

Der er mange tid der har overrasket mig, mere overfladiske ting som at stort set ingen bruger knive, men kun gafler! Derudover deres tøjstil hvor Nike sokker, pyjamas bukser og Birkenstocks fylder meget. Så er der også sådan noget som hvor hurtigt jeg følte mig en del af familien her, der gik akkurat 1 dag. Jeg havde face timet med dem en del gange før jeg tog afsted, og havde en god ide om at vi var et virkeligt godt match, men at jeg ville falde på plads så hurtigt, havde jeg dog ikke regnet med! En anden ting der har overrasket mig, er at man virkeligt hurtigt får mange bekendte, men at det godt kan tage noget tid at få tætte venskaber!

Min bedste oplevelse

Jeg har ikke en konkret oplevelse der har været den bedste, men jeg har virkeligt elsket de football games jeg har været til. Jeg ville ønske for ALLE at de fik lov at opleve school spirit, cheerholdet der underholder hele vejen igennem, superfans der står for at få folk i stemning, skolens band der spiller musik hver gang der bliver scoret og når holdet kommer på banen, en studentsection hvor folk er klædt ud efter dagens tema, og jeg kunne blive ved. Det er det fedeste! Alle er så invested i at skolen skal vinde og heppe, så eleverne kommer løbende ind når gaten bliver åbnet for at få pladser!!!

Hvis du står i mellem om du skal tage på udveksling eller ej, synes jeg helt klart du skal undersøge det nærmere og se om det ikke er noget for dig. Jeg håber i hvert fald det her kan give et indblik i, hvordan et udvekslingsår kan se ud. Tiden går sindssygt hurtigt, så husk at nyd det!

Vil du også gå på high school i USA? Så send os din forespørgsel i dag og vi sørger for at sende dig afsted!

Zille i Michigan

Zille i Michigan

USA

En oplevelse for livet

At være udvekslingsstudent er en once-in-a-lifetime oplevelse, som vil forme din fremtid. Bestil en vejledningssamtale med os eller download vores High School guide og begynd planlægningen af dit udvekslingsår.