11:29 23rd April 2020

Mille tænker tilbage på sit år i Texas

Hvordan det er at være hjemme igen

Det er rigtig underligt synes jeg, men også rigtig rart og se sin familie igen og tilbringe meget tid med dem her i disse tider. Det er selvfølgelig rigtig ærgerligt man ikke kan se familie og venner lige pt, men det hele går egentlig meget fint ellers. Det er også rigtig rart man kan komme hjem til det gode vejr nu, hvor man har hørt det har været lidt uvejr, mens man har været afsted. Alt i alt så er det ikke så slemt at komme hjem igen, trods man savner sin værtsfamilie og venner.

Hvad savner jeg mest

Jeg savner rigtig meget min værtssøster og mine venner, heldigvis fik jeg sagt farveller til de fleste af dem. Jeg savner helt klart vandpolo og drill teamet.

Hvad var det bedste

Syntes det er svært at udpege hvad det bedste er, for der er helt klart så uendeligt mange ting der var det bedste. Skole spirit og skole sport var klart på toppen, det er noget helt andet, når du er i momentet er der en følelse af glæde og fælleskab der er helt fantastisk.

Jeg kan helt klart anbefale at tage på udveksling, det er klart et år du på ingen måde kommer til at glemme. Og ja der er rigtig dårlige tidspunkter hvor du føler alt bare går mod din vej men der vil helt klart være flere gode tider end dårlige. Der kommer dårlige tider og det giver rigtig god mening når man er så langt væk hjemmefra.

Men det er bare at kaste sig ud i det og være rigtig åben, du udvikler dig på en helt anden måde. Det er 10 måneder af dit liv og for mit vedkommende ville jeg aldrig tage de 10 måneder væk, ikke engang de dårlige tider, men også fordi der er flere tusinde fantastiske minder, som du helt klart også vil få.

Kast dig ud i det?

 

Vil du også gå på high school i USA? Så send os din forespørgsel i dag og vi sørger for at sende dig afsted!

Mille i Texas

Mille i Texas

USA

En oplevelse for livet

At være udvekslingsstudent er en once-in-a-lifetime oplevelse, som vil forme din fremtid. Bestil en vejledningssamtale med os eller download vores High School guide og begynd planlægningen af dit udvekslingsår.