12:11 21st June 2019

Jeg har fået min placering

Jeg hedder Josefine og mit udvekslingsår i USA kommer jeg til at tilbringe i Allendale, Michigan. Jeg kommer fra Jylland, og vil dele ud af mine oplevelser i en rigtig Amerikansk familie. Håber at I vil følge med!

 

D. 24. marts kl 2:10 ringede de fra Explorius for at sige, at jeg havde fået en familie. Mega fedt! Jeg skal til Allendale, Michigan. Jeg skal bo hos en værtsfamilie, med en mor på 39 og en far på 45. De to døtre på 16 og 17 år, og to hunde.

Min afrejse dato er d. 6. august, hvor jeg rejser til New York på Soft Landing Camp.

Den 10. august rejser jeg så videre til Allendale og hjem til min værtsfamilie. Jeg er allerede nu godt gang med at skive med dem, og de er bare så søde.

Josefine skal på high school i USA i 2019-20, hvor hun vil blogge fra sit år på udveksling. Vil du også gå på high school i USA og opleve det? Så send os din forespørgsel i dag og vi sørger for at sende dig afsted!

Josefine i Michigan

Josefine i Michigan

USA

En oplevelse for livet

At være udvekslingsstudent er en once-in-a-lifetime oplevelse, som vil forme din fremtid. Bestil en vejledningssamtale med os eller download vores High School guide og begynd planlægningen af dit udvekslingsår.