12:05 14th November 2019

Soft Landing Camp i New York

Hej!

Mit navn er Freya, og jeg er lige nu på udveksling i Michigan, USA – men inden jeg ankom til min nye hjemby, var jeg på Soft Landing Camp i byen der aldrig sover…

New York!

Selve afrejsen hjemmefra var en hård dag med at få sagt farvel til venner og familie. Derefter gik turen til soft landing campen i New York.

Vi var en gruppe på 13 udevekslingsstudenter, der rejste afsted sammen. Det var rigtigt rart at have nogen, der stod i samme situation som en selv. Da vi landede i Newark blev vi mødt af en repræsentant fra Explorius, som fulgte os til hotellet – der var styr på det.

På soft landing campen er der mange forskellige nationaliteter, og det er rigtigt sjovt at komme til hotellet og møde alle dem fra de andre lande. Vi gik ret tidligt i seng den første aften, da vi var meget trætte efter så mange timers rejse og tidsforskellen – kl 21 lokaltid var jo kl 3 om natten dansk tid for os, så vi havde næsten lavet en døgner eftersom vi stod op kl 4.30 hjemme i Danmark inden afrejsen.

På dag 2 tog vi til Lower Manhattan, hvor vi kørte rundt i bus med en turguide, der kunne fortælle alle mulige spændende ting om New York. Senere på aftenen shoppede vi og hyggede os i New York.

Dag 3 var vi på endnu en guidet bustur, denne gang på Upper Manhattan, som var helt anderledes end det vi havde set dagen før. Også her blev vi bagefter sluppet løs i den store by og kunne bare hygge os. Vi var efterhånden blevet venner, så vi havde det vildt sjovt sammen!

På fjerdedagen var vi på Casino Pier. Det er en stor forlystelsespark, hvor vi kunne vælge om man ville på stranden eller om man ville gå rundt og prøve alle mulige spillemaskiner. Bagefter gik turen til et outlet, hvor vi fik shoppet det sidste, inden afrejsen til vores værtsfamilier dagen efter. Aller var super nervøse for det første møde med værtsfamilien, og igen var det fedt at være flere sammen og dele nervøsiteten med hinanden.

Mit og andres fly blev desværre aflyst pga uvejr i New York, men Explorius håndterede det virkelig godt, og fik booket et fly til os dagen efter, hvor vi var 8 der rejste sammen.

Soft landing campen var helt sikkert den bedste start på året, og jeg har fået så mange venner som jeg stadig er i kontakt med. Troede aldrig at man kunne blive SÅ tætte venner på så kort tid, men det ved jeg nu at man kan.

– Freya

Instagram: Freya.stendal
Snapchat: freya.stendal
Facebook: Freya Stendal
E-mail: freyastendal@gmail.com

Freya blogger fra sit udvekslingsår i USA. Vil du også gå på high school i USA? Så send os din forespørgsel i dag og vi sørger for at sende dig afsted!

Freya i Michigan

Freya i Michigan

USA

En oplevelse for livet

At være udvekslingsstudent er en once-in-a-lifetime oplevelse, som vil forme din fremtid. Bestil en vejledningssamtale med os eller download vores High School guide og begynd planlægningen af dit udvekslingsår.