11:31 16th December 2019

Basketball

Mit navn er Christina Hansen er 17 år, jeg går til dagligt på Odense teknisk gymnasium, men i året 2018-19 var jeg så heldig at være på udveksling i Texas, USA. Der brugte jeg det meste af min tid med min værtsfamilie, nye venner og sport. Det var det fedeste år i mit liv.

Der var særligt en sport jeg havde glædet mig til at prøve, nemlig basketball.

På min skole i Texas bliver sport taget meget seriøst, især pige basketball. Vi startede sæsonen ud med at lige lære hinanden og trænerne at kende, derfra gik det ellers bare stærk.

Sammenholdet på holdet var fantastisk mellem pigerne såvel som med vores trænerne, vi hjalp hinanden, vi holdte basketball arrangementer hvor vi lavede mad og spillede basketball, vi var på camps, tog til en masse turneringer, vandt en masse turneringer, fik stor opbakning fra hele skolen, kom i radioen/tv, havde overnatninger hvor vi bare spillede og hyggede, vi kom rigtig langt i 1A divison basketball, nåede at få oplevelse af at spille på et college i Texas, som var vildt nervepirrende men samtidigt sygt fedt.

Så som i nok kan fornemme så gik der rigtig meget tid til basketball, men det var så fedt, det var ligesom en stor familie på 18 piger og 2 trænere. Hver morgen i vores gruppechat skrev vores trænere lange beskeder med motivations citater og små videoer omkring hvordan man kan løfte holdet og udfordre sig selv udenfor træningen.

Vi piger var så optaget af basketball og dette sammenhold, at os der havde muligheden, tog op på skolen kl. 6:30 hver morgen og trænede. Vores trænere synes det var en fantastisk idé, så vi var hurtigt 12-14 stykker hver eneste morgen før skolen startede inde i vores gymnastiksal med høj musik og sved på panden. Men selvfølgelig var morgen træning ikke nok for os, vi trænede 1,5 time i skoletiden hver dag og 2-3 timer efter skole, plus kampe 2 gange om ugen, Så ca. 30-35 timer om ugen blev brugt på basketball banen og vi klagede ikke.

Det var den bedste sæson i mit udvekslingssår, jeg havde aldrig spillet basketball før jeg tog på udveksling, men man lære det hurtigt, folk er altid villige til at hjælpe, der er et fedt sammenhold og det er sjovt.

Vil du også gå på high school i USA? Så send os din forespørgsel i dag og vi sørger for at sende dig afsted!

Christina i Texas

Christina i Texas

USA

En oplevelse for livet

At være udvekslingsstudent er en once-in-a-lifetime oplevelse, som vil forme din fremtid. Bestil en vejledningssamtale med os eller download vores High School guide og begynd planlægningen af dit udvekslingsår.