15:21 24th februar 2020

La Réunion – Fransk på den eksotiske måde

Vil du gerne opleve sol, strand og palmer i 30 grader hele året? Så er La Réunion det perfekte udvekslingssted for dig!

Jeg har nu boet på øen La Réunion i seks måneder, og det har været den bedste beslutning i mit liv.

Et udvekslingsår på den smukke tropeø La Réunion er det eksotiske alternativ til Frankrig, hvor du kan lære en ny og spændende kultur at kende, men samtidig også forbedre dit franske. La Réunion er placeret i det Indiske Ocean forholdsvis tæt på Mauritius og Madagaskar. Det er en fransk koloni og er derfor stadig under fransk departement. Det betyder, at valutaen er euro og alle taler fransk.

Det er en enestående oplevelse

Da jeg første gang hørte om muligheden for at tage til La Réunion var jeg ikke i tvivl, det er en enestående oplevelse, der er svær at beskrive, fordi du skal opleve det! La Réunions magiske natur giver dig alt fra palmestrande med turkisblåt vand til bjerge, vandfald og vulkaner.

Lær fransk på det smukkeste sted på jorden

Hvis du lige nu overvejer at tage et udvekslingsår i et fransktalende land, vil jeg helt klart anbefale La Réunion. Du kommer til at lære fransk på det smukkeste sted på jorden. Samtidig med det oplever du en kultur, der ikke minder om Europa, og selvom La Réunion ligger nær Afrika, er det heller ikke i nærheden af det. La Réunion er helt sit eget.

Jeg kan ikke forstå, hvorfor man vil vælge det unikke sted fra til fordel for Frankrig, som du helt sikkert i dit liv kommer til at opleve. Jeg håber at alle lige tænker en ekstra gang over hvilket land de ønsker og vælger La Réunion.

Tro mig, du kommer ikke til at fortryde det!
Jakob, La Réunion-elev 2019-20.

Jakob blogger fra sit udvekslingsår i La Réunion. Vil du også gå på high school i La Réunion? Så send os din forespørgsel i dag og vi sørger for at sende dig afsted!

Jakob i La Réunion

Jakob i La Réunion

Réunion

En oplevelse for livet

At være udvekslingsstudent er en once-in-a-lifetime oplevelse, som vil forme din fremtid. Bestil en vejledningssamtale med os eller download vores High School guide og begynd planlægningen af dit udvekslingsår.