Webinar

Deltag i webinar den 23/11 | Unlock dit udvekslingsprogram til USA

11:00 23 november, 2023

Er du nysgerrig på at vide mere om livet som udvekslingselev i USA? Så har vi et gratis online webinar onsdag d. 23. november, kl. 17:00, hvor du kan høre mere om high school udveksling.

Udvekslingsforberedelserne for skoleåret 2024-25 er i fuld gang, så hvis du drømmer om at tage på udveksling til sommer, så er nu det rette tidspunkt at kickstarte planlægningen af dit udvekslingsår!

Til dette webinar har vi samlet vores danske high school ekspert og en tidligere USA-udvekslingselev til at fortælle dig mere om vores ansøgningsproces, high school-livet, vores værtsfamilier, din hverdag og efterskoler i USA! Dit år vil helt sikkert byde på nye venskaber, nye spændende fag, personlig udvikling, en ny kultur og måske du vil prøve en ny sportsgren?

Til webinaret vil vi også fortælle dig mere om fordelene ved at sikre din udvekslingsplads med vores BLACK NOVEMBER BLOWOUT kampagne. Under webinaret kan du også stille spørgsmål i chatten, og blive klogere på, hvad vores High School udvekslingsprogram til USA inkluderer!

Klar, parat, udveksling!

Vi håber du er klar til at lytte med, sammen med dine venner eller forældre, til en time fyldt med udvekslings spirit! Få insider-tips fra vores eksperter, hør om de oplevelser vores tidligere elever har haft, og få en forsmag på livet som high school-studerende!

Vores webinar afholdes på dansk!

*” indikerer påkrævede felte

Studerende*
Hidden
Är du student eller vårdnadshavare?
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

En oplevelse for livet

At rejse på et udvekslingsår er en enestående oplevelse, der former din fremtid. Tjek denne korte guide til planlægning af dit år i USA. Så book en gratis konsultation hos os for at gøre den plan til virkelighed!

Bestil en samtale Bestil vores high school-guide